Menu

Corona / Covid-19

Corona Nazorg
Heeft u Corona/COVID-19 gehad en in het ziekenhuis gelegen of thuis ziek in bed en ondervindt u daar nu nog problemen door vraag dan uw  (huis)arts, longarts of specialist in het ziekenhuis om hulp.

De restklachten kunnen variëren van algehele vermoeidheid, conditieverlies, gewrichts- en/of spierpijn tot cognitieve en psychische klachten.  Longklachten zijn vaak dominant aanwezig.

Wij fysiotherapeuten van Longnet hebben ervaring met het begeleiden van patiënten met longproblemen en de consequenties daarvan op uw dagelijks functioneren.  Wij kunnen u helpen om uw belastbaarheid te verbeteren door middel van fysieke training, begeleiding en coaching.

Wij bieden u training op maat en staan in nauw overleg met uw huisarts of arts in het ziekenhuis en hebben korte lijnen met andere disciplines zoals diëtisten, ergotherapeuten en psychologen.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden neem contact op met een fysiotherapeut van Longnet via de link contact op de website. 

Kijk ook eens op Postcovidnl.nl. Voor informatie over uw herstel, advies van zorgverleners en contact met lotgenoten. U vindt er ook webinars en video's vol handige tips.

Voor meer informatie over het corona virus kunt u ook onderstaande sites bezoeken.