Menu

Longnet: samen werken aan meer lucht

Heeft u longklachten? Dan bent u bij Longnet aan het juiste adres. Dertig fysiotherapiepraktijken in Zuidoost Brabant die gespecialiseerd zijn in het behandelen van patiënten met longklachten hebben zich verenigd in Longnet.

Longnet wil u voorzien van hoogwaardige, specifieke fysiotherapeutische zorg. De aangesloten praktijken werken op een betrokken manier samen met longartsen, longverpleegkundigen, praktijkondersteuners en huisartsen in de regio.


De gedreven fysiotherapeuten van Longnet hebben een speciale opleiding genoten. Zij zijn in staat om u op een deskundige manier te adviseren, stimuleren en te begeleiden bij het verminderen van de beperkingen die u ondervindt ten gevolge van uw longaandoening.

Bij longaandoeningen is bewegen van groot belang. Een actieve leefstijl met inspanningstraining heeft aangetoonde effecten. Uw spierkracht en inspanningscapaciteit nemen toe en de kortademigheid vermindert. U gaat zich beter voelen, ervaart minder klachten en kunt meer aan. De deskundige fysiotherapeuten van Longnet zoeken samen met u naar een verantwoorde en effectieve manier van trainen, want meer bewegen geeft lucht!